Oost-Vlaanderen
 
Antwerpen
 
Limburg
 
Brussel
 
West-Vlaanderen

DyNAHmiek Antwerpen


Activiteiten uitgesteld
wegens coronamaatregelen

Door de nieuwe maatregelen van de overheid d.d. 12 maart om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is Sig genoodzaakt om alle geplande vormingsactiviteiten t.e.m. 19 april (einde paasvakantie) uit te stellen, zowel voor professionele hulpverleners als voor breed publiek.

Maar uitstel is uiteraard geen afstel. Rekening houdend met de evolutie van de situatie plannen we de uitgestelde vormingen op een later te bepalen tijdstip. Uw inschrijving blijft geldig. Tot nader order vinden de vormingsactiviteiten vanaf 20 april wel weer plaats.

We zien er alvast naar uit om u in de nabije toekomst te mogen ontvangen. Trouwens, de vrijgekomen vormingstijd hoeft niet verloren te zijn. U kunt zich bijvoorbeeld inlezen in de materie. Onze webshop met publicaties blijft open en onze docudienst is operationeel.

Vriendelijke groeten
Sig-ploeg


“Het Samenwerkingsverband NAH provincie Antwerpen richtte in 2011 DyNAHmiek Antwerpen op.

DyNAHmiek Antwerpen biedt, samen met SIG vzw, vormingen aan over NAH voor personen met een NAH, hun familieleden en hun omgeving.
Elke vorming heeft als doel informatie te geven over een bepaald thema. Men wil daarbij voldoende ruimte laten voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. Afhankelijk van het thema wordt de keuze gemaakt om de bespreking in een of twee groepen te houden: personen met een NAH en een groep familieleden en mantelzorgers.

We hopen je te ontmoeten!

 

 

 

Woensdag 23 september

13u30-17u

Wandeling in natuurdomein de Averechten ( op wandelafstand onze voorziening)

Bezoek aan taverne het Boshuis

Consumpties zelf te bekostigen

Parkeergelegenheid: openbare parkeergelegenheid: vlakbij home in Kerselaarlaan

Kerselaarlaan 27, 2220 Heist od Berg

015258588

Greet Habex en Ilse Janssens ( ergotherapeuten)

Graag bevestigen voor 9-9-20

 

VORMINGSAANBOD 2020: zie Rubriek Vorming

Inschrijven kan bij SIG vzw op www.sig-net.be of bij het

Alle vormingen zijn GRATIS.